Veelgestelde vragen

Ik kom voor de newbornshoot bij jullie thuis zodat jullie in je eigen vertrouwde omgeving kunnen blijven, Ik neem alles mee wat nodig is voor de shoot. Het enige wat ik van jullie nodig heb is voldoende daglicht. Twijfel je of je voldoende daglicht hebt thuis? Je mag mij altijd een mailtje sturen met foto's van jullie woonkamer. 

Reserveren kun je het beste doen rond de 30e week van de zwangerschap. De definitieve shoot datum plannen we in zodra de baby is geboren. Je mailt mij dan ergens in de kraamweek. De shoot zelf vindt plaats tussen de 2 en 4 weken na de geboorte. 

Indien jullie kindje voor de 37 weken wordt geboren plannen we de newbornshoot in rond de uitgerekende datum. 

Na de fotoshoot ontvang je de factuur met betaallink in je inbox. Je mag het dan overmaken of betalen middels Ideal. Alleen cadeaubonnen en minishoots worden vooraf volledig betaald. 

Ik ben altijd super blij en trots als ik werk mag delen. Hierdoor  krijg ik natuurlijk ook weer nieuwe klanten. Maar mochten jullie dit niet willen is dit jullie goed recht en hoor ik dit graag zodat ik het goed kan noteren. 

Een gezinsshoot is heel anders dan een naturel newbornshoot. Het is in het belang van de baby niet mogelijk om beide shoots op dezelfde dag te doen. Mocht je zowel een gezinsshoot als naturel newbronshoot willen adviseer ik de gezins shoot later te plannen.. bijvoorbeeld als jullie baby rond de 10 weekjes oud is. Let op, bij de newbornshoot maak ik uiteraard wel ook een gezinsfoto en een foto van evt broertjes/zusjes samen maar ligt de focus wel op de newborn. 

neem contact op

Geen antwoord gevonden op je vraag?